Skip to content

Inbraakbeveiliging

Voorkomen is beter dan genezen!

Beveiling van uw woning

U leest en hoort het steeds meer dat woningen vaker het doelwit van inbraken en overvallen zijn. Dit komt mede doordat bedrijven zich steeds meer en beter beveiligen. Voor de gelegenheidsinbreker is een woning dus een makkelijker doelwit.

Daarom is het belangrijk om ook uw woning beter te beveiligen. Het is fijn om te weten dat u uw woning met vertrouwen kunt achterlaten als u even niet thuis bent. Niets is vervelender dan terug komen van vakantie en ziet dat er is ingebroken. De volledige woning is overhoop gehaald en je eigen vertrouwde omgeving voelt ineens niet meer zo vertrouwd. 

Buitenom goed hang- en sluitwerk kan een elektronische inbraakbeveiliging een inbraak voorkomen. Vaak schrikt het de inbreker af en kan het leiden tot het stoppen van de inbraak. Tevens, wanneer het de inbreker toch lukt om binnen te raken, kan er door middel van akoestische geluiden de schrik bij de inbreker gewekt worden en waarbij de kans groot is dat de woning verlaten zal worden. Met alarmopvolging als gevolg.  Uw doel is bereikt!

Tevens kan dit bij uw verzekeraar een korting opleveren op uw inboedelverzekering. Vraag dit na bij uw eigen verzekeraar.

Security & More biedt zowel bedraad als draadloze gecertificeerde alarmsystemen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Beveiliging van uw bedrijf

Door een alarminstallatie beschermt u uw zelf, uw personeel en uw eigendommen. Betrouwbaar en gekeurd volgens de Europese eisen leveren wij onze beveiligingssystemen en met een goede service. Zowel bedraad als draadloos (afhankelijk van de verzekeringseis en risico klasse).

Bij een offerteaanvraag komen wij altijd langs voor een persoonlijk advies. We kijken naar uw wensen en de eventuele afhankelijke verzekeringseisen (risico klasse) waarna wij een op maat gemaakte installatie aan u offereren.

Hoe hoger de eis vanuit de verzekeraar, des te belangrijker dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Security & More kan u hierover adviseren en informeren! 

Bij vragen neem contact met ons op!

Interesse in inbraakbeveiliging

Voer hier uw gegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!