Skip to content

Toegangscontrole

Een enkele deur tot compleet slim sluit/controle systeem

Toegangscontrole?

Met een toegangscontrole kunt u de toegang van uw pand of een specifiek deel van uw pand beheren. Door elektronische sleutels bepaalt u wie, wanneer en waar binnen kan. Dit geeft een moderne uitstraling, biedt controle en is eenvoudig in gebruik. Tevens biedt dit als groot voordeel geen grote sleutelbos meer en bij verlies dient u niet al uw sloten te vervangen. Uw personeelsleden ontvangen een badge of pasje waarmee zij de toegang tot een bepaald gebied of bepaalde deurgroep hebben. Dit kan eventueel aan tijd gekoppeld worden. Dit biedt u een veilig en goed sluitsysteem. Dit in combinatie met wegklappende sluitplaten en/of magneetstrips (binnentoepassing) en/of motorsloten. Door de software is uitleesbaar wie zich waar in het pand bevindt en wie welke deur heeft geopend. Eveneens kan op deze manier een tijdsregistratiesysteem worden gecreëerd met in- en uitbatching.

Hiervoor beschikken wij over zowel bedrade als draadloze systemen die we in meerdere situaties kunnen toepassen. Denk bijvoorbeeld aan kantoorgebouwen of hotelkamers.  

Het systeem kan ook door bijvoorbeeld een intercom worden uitgebreid. Een voorbeeld hiervan is een op afstand te openen slagboom. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is het systeem ook particulier toepasbaar..?

Dat is het zeker! 

Voor een enkele deur hebben wij diverse inzetbare toepassingen.
Zowel gekoppeld aan een code bediendeel, vingerprintlezer, tag systeem maar ook bijvoorbeeld door bluetooth in combinatie met de mobiele telefoon.

Hierbij is het een voordeel dat je geen grote sleutelbos meer hebt en geen zorgen bij het kwijtraken van uw sleutel. Het is mogelijk om op afstand de deur te openen. 

Eveneens kunnen wij u ook van intercomsystemen en/of slimme deurbellen voorzien.

Vraag ons naar de mogelijkheden en informatie voor uw situatie. 

Toch liever een traditionele sleutel, maar ook geen zin een grote sleutelbos?
Al eens gedacht over een gelijksluitend systeem? Ook hierover kunnen wij u informeren. 

Interesse in toegangscontrole of sluitsysteem

Voer hier uw gegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!